SUA: Cum a fost premiera episodului 8 din seria Star Wars

În SUA, a fost o seară emoționantă la lansarea episodului 8 din franciza “Războiul stelelor”. Vineri, 15 decembrie filmul va ajunge și în cinematografele din România. Episodul 8 al seriei Star Wars este ultimul în care joacă actrița Carrie Fisher (personajul prințesei Leia). Ea a murit anul trecut la vârsta de 60 de ani, dar apucase să termine filmările.

Aseară, în SUA, premiera i-a fost dedicată actriței Carrie Fisher. Regizorul Rian Johnson chiar a însemnat fanii să se bucure pentru actrița Carrie.

Pe covorul roșu din Los Angeles au apărut personaje din film: druizi, soldați sau R2-D2.

Se estimează că episodul 8 al francizei Războiul Steleor va avea încasăroi de 220 de milioane de dolari în primul weekend al lansării..nu vaegala însă perfomanța din  2015, cu episodul 7 –  The Force Awaken.

Fanii din România se pot bucura de acest ultim episod cu prințesa Leia interpretată de Carrie Fisher , de vineri, 15 decembrie.

Franciza “Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum  (“Forţa fie cu tine”) au intrat în cultura populară mondială.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS