Confidenţialitate

Studenții îi cer ministrului Educației să-l retragă pe Gheorghe Iancu din Consiliul de Etică și Management Universitar (AUDIO)

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti îi cere ministrului Educaţiei să-l retragă de urgenţă pe  Gheorghe Iancu din Consiliul de Etică și Management Universitar.

Studenţii  îi reproşează lui Gheorghe Iancu că la sfârşitul anului trecut, a declarat în cadrul unei conferinţe, că la Academia de Poliţie  „Alexandru Ioan Cuza” din București, nu există cazuri de plagiat.

Preşedintele ANOSR, Laurenţiu Ţucă:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În ultimii ani, jurnalista Emilia Şercan a publicat periodic anchete în care a demonstrat că multe dintre lucrările de doctorat de la Academia de Poliţie sunt plagiate.

Preşedintele ANOSR, Laurenţiu Ţucă, mai spune că anul trecut, Consiliului de etică și management universitar a audiat membrii organismelor de etică din universităţile din România, însă nici până acum, rezultatele nu ar fi publice.

Liderul studenţilor spune că de la Ministerul Educaţiei i s-a transmis că Gheorghe Iancu va fi retras din conducerea Consiliului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.