Confidenţialitate

Ştirile zilei de 17 februarie 2016 în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de miercuri, 17 februarie, într-un rezumat video de 30 de secunde:

APĂRAȚI DE COLEGI – Deputatul PSD Mădălin Voicu nu poate fi reținut și arestat în dosarul privind fraude cu fonduri UE. Deputații au votat împotriva solicitărilor DNA. În schimb Nicolae Păun poate fi reținut. La solicitarea de arestare nu a fost însă cvorum. Votul va fi reluat.

DOSAR NOU – Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, este suspectat de abuz în serviciu într-un nou dosar. Și-ar fi făcut “cadou” din bani publici un bolid de lux marca Audi A8. Procurorii DNA cer aviz pentru urmărirea penală

EXPLICAȚII – Ministrul Sănătății Patriciu Achimaş-Cadariu afirmă că o demisie a sa nu va rezolva problema copiilor din Argeș diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic. Autoritățile nu au aflat sursa îmbolnăvirii.

LA RAPORT – Premierul Dacian Cioloș a spus astăzi în Senat că fiscul a respectat legea în cazul clădirilor unde activează trustul INTACT. Imobilele aparțin statului și trebuie vândute pentru că legea nu permite închirierea lor.

SUMMIT UE  – Tensiuni înainte de summit-ul de la Bruxelles: patru state central și est-europene resping planul premierului Marii Britanii de a restrânge ajutoarele sociale acordate migranților de pe continent.