Confidenţialitate

Știm ceva care îți face bine (P)

Hidratarea îți face bine. Fiecare celulă din corp are nevoie de apă, fiecare picătură de apă este deosebit de importantă pentru funcțiile de bază ale organismului. Hidratarea te ajută la reglarea temperaturii corpului, la digestie, la reglarea tensiunii arteriale și la funcționarea în parametri a celulei nervoase. Apropo, știai că creierul este un organ format în proporţie de 75% din apă? Iar pentru a funcționa bine trebuie hidratat, chiar imediat după trezire? Pe parcusul zilei, lipsa hidratării poate duce la pierderea atenţiei, iar memoria poate începe să nu mai fie în parametrii cu care erai obișnuit.

Hidratarea îți face bine și pentru detoxifiere. Lichidele sunt cele care transportă reziduurile din celule. De exemplu, o persoană care nu bea apă are un risc crescut de a dezvolta pietre la rinichi sau de a suferi infecții ale tractului urinar.

Dacă îndrăgești sportul, știi deja că hidratarea face bine muşchilor şi articulaţiilor, apa ajutând la formarea lichidului articular şi la păstrarea activității normale a muşchilor.

Și mai știm ceva care îți face bine: Alcalia – apă mineral natural alcalină, cu pH de 9.36.

Adusă pe masa ta direct din inima munților, Alcalia împrumută calitățile izvorului proaspăt și pur din care provine, aflat la 1200 de metri adâncime. Natura a păstrat pentru tine tot ce-i mai bun și #îtifacebine.

Apa aceasta care izvorăște din adâncurile pământului areproprietăți deosebite: este o apă cristalină, cu o structură moleculară alcalină unică și un pH ridicat, de 9.36, prezent în mod natural.

Datorită structurii sale moleculare, Alcalia hidratează corpul în mod eficient. Iar o hidratare corectă vine la pachet cu numeroase beneficii pentru  buna funcționare a  corpului nostru. Alcalia te ajută să fii în cea mai bună formă. Ai grijă de corpul tău, ai grijă de starea de spirit! Începe cu #Alcalia – apa care îți face bine.