Confidenţialitate

Stelian Bujduveanu: Magazinele din Capitală ar putea fi aprovizionate doar noaptea | AUDIO

Magazinele din București ar putea fi aprovizionate doar pe timp de noapte. Asta prevede un proiect lansat în dezbatere publică de Primăria Capitalei. Principalul argument: fluidizarea traficului, spune viceprimarul Bucureștiului Stelian Bujduveanu.

Totuși – nu se va lua nicio decizie până nu vor exista consultări cu toți operatorii economici din Capitală – dă asigurări Stelian Bujduveanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Acest proiect este azi în dezbatere publică. Vine ca o necesitate în a crea aletrantive de descongestionare a traficului împreună cu aducerea noilor autobuze. Cred că cel mai important este să transmitem oamenilor că nu se va lua nicio decizie fără să ne consultăm cu toți operatorii economici, cu absolut toții marii retaileri și nu vom face ceva peste noapte. Am anunțat în dezbatere publică, am anunțat o perioadă de peste 5 luni de zile în care putem să analizăm dacă acest proiect este benefic împreună cu alte proiecte care vor veni în perioada următoare”, a spus Stelian Bujduveanu.

Inițiativă propusă de Stelian Bujduveanu prevede și sancțiuni între 3.000 și 5.000 de lei. Ar urma totuși să fie exceptate terasele și magazinele din Centrul Istoric.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: STB: Indemnizațiile membrilor Consiliului de Administrație nu vor mai fi mărite. Viceprimarul Capitalei: „Mulțumim presei că ne-a anunțat” | AUDIO