Confidenţialitate

“Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche” de Aurel Storin – volum lansat sâmbătă la Bookfest 2015

Sâmbătă, 23 mai 2015, la ora 14.00, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 va fi lansat volumul “Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche”, de Aurel Storin.

Evenimentul va avea loc la Scena Arena (pavilion C1) și va fi moderat de Oana Georgescu, PR&Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase“.

Vor fi prezenți, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistă “Constantin Tănase“, personalități cultural-artistice, actori, regizori, interpreţi și muzicieni.

Vineri, 22 mai, de la ora 17.15, actorii Stela Popescu și Alexandru Arșinel ne vorbesc despre cei peste 35 de ani petrecuți împreună pe scenă în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

Aurel Storin dedică volumul unui cuplu de aur al Teatrului românesc de Revistă, Stela Popescu & Alexandru Arșinel.

Stela Popescu câștigă. Ea și-a câștigat, în primul rând, dreptul de a fi o actriță de succes. Ea nu poartă numai norocul de a fi posesoarea unui talent extraordinar; ea și-a construit cariera prin efortul de a face față talentului său, prin inteligența de a fi la timp, exact acolo unde trebuie să fie… spune Aurel Storin în volumul ”… O pereche fără pereche”.

STELA POPESCU la ”Sus cortina!”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scriitorul Aurel Storin pornește de la primele roluri în teatru și film, trece prin experiențele extraordinare trăite de cei doi protagoniști în studiourile televiziunii și radioului, continuă cu perioada de glorie de pe scena grădinii „Boema”, și ajunge pe scena sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“.

ALEXANDRU ARȘINEL la ”Sus cortina!” – partea I:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

ALEXANDRU ARȘINEL la ”Sus cortina!” – partea a II-a:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Pentru mine, Arșinel este<< the King>>. Îl privesc, uneori, cum acoperă și timpul, și spațiul, și sufletul spectatorului și îi admir dorința sinceră, netrucată, de a fi peste tot. El crede în publicul lui, și în familia lui, și în meseria lui notează Aurel Storin în cartea ce va fi lansată oficial sâmbătă, 23 mai.