Stela Popescu este condusă duminică pe ultimul drum

Cei care au dorit să își ia rămas bun de la Stela Popescu au umplut, sâmbătă, foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” cu buchete de flori și zeci de coroane și au aprins candele.

Duminică, la ora 10:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu va fi dus de la Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica.

Slujba de înmormântare a actriței Stela Popescu va avea loc la ora 12:00, după cum a informat Biroul de presă al Patriarhiei Române. Stela Popescu va fi înmormântată cu onoruri militare. Atunci când trupul Stelei Popescu va fi coborât în groapă, vor fi trase mai multe salve în aer de militarii din garda de onoare.

Actriţa Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa. După un apel la 112, la faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

În ultimul interviu acordat de Stela Popescu pentru Europa FM, cu doar două zile înainte să fie găsită fără suflare în casă, artista a vorbit despre România și cum uneori nu știm să apreciem ceea ce este fix sub privirile noastre.

”De câte ori m-am întors acasă, am fost fericită și am constatat că este cea mai frumoasă țară din lume”, mărturisea Stela Popescu pentru Europa FM.

„România e frumoasă, dar ne străduim din răsputeri să o distrugem”, mărturisea, cu tristețe în glas, Stela Popescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS