Confidenţialitate

Ștefan Mandachi a dezvăluit ce îl determină să facă campaniile sociale care l-au făcut celebru – VIDEO

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a generat mișcarea #șîeu și a adus primul metru de autostradă în Moldova, iar acum adună ”centimetru cu centimetru” donații pentru spitalele aflate în lupta împotriva COVID-19, a vorbit la Europa FM despre ceea ce l-a inspirat să facă bine și motivele pentru care caută să fie generos în acțiunile sale.

”Responsabilitatea aplauzelor nu e ușoară deloc! Cred că e cea mai dificilă responsabilitate! Faptul că oamenii te încurajează nu-ți mai dă libertatea de a te întoarce de pe drumul pe care ai pășit. Eu am sentimentul că am o misiune în momentul în care văd că oamenii respectă misiunea asta, în momentul în care văd că oamenii își pun nădejdea și speranțele în misiunea în care cred eu”, mărturisește Ștefan Mandachi.

Într-un interviu cu Toader Păun, Ștefan Mandachi spune că totul se datorează mamei, care s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate. ”Simt că tot ceea ce fac, fac de sufletul ei. Simt că ea îi pe umărul meu și zâmbește de undeva de sus, de acolo, văzând nebuniile astea pe care le fac eu”, mărturisește omul de afaceri.

”Totul pornește de la un vis! Dacă ar fi să îmi ceri să dau un singur sfat, acela ar fi visează. Visează cât mai exagerat! Visează că ajungi pe Marte. Dacă visezi că ajungi pe Marte, poate ajungi pe Lună, cel puțin! Oamenii și-au pierdut capacitatea de a visa. Oamenii nu mai știu să viseze. Ăsta este motivul pentru care eu încerc să îi inspir și să le readuc capacitatea de a visa în interiorul ființei lor”, spune Ștefan Mandachi.