Ştefan Bănică se bazează pe Florin Badea pentru ‘Altceva’

DJul Europa FM Florin Badea va fi gazda lansării noului album Ştefan Bănică, din această seară, de la AFI Cotroceni.

Ştefan Bănică va susţine o sesiune de autografe miercuri seară, la AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 18:30, cu ocazia lansării celui mai nou album al său, ‘Altceva’. Evenimentul este găzduit de realizatorul emisiunii ‘O dimineaţă de milioane’ de la Europa FM, Florin Badea.

Albumul ‘Altceva’ conţine colaborări inedite şi sound-uri diferite decât cele cu care şi-a obişnuit Ştefan Bănică publicul, precum R&B şi reggae.

Prima piesă promovată de pe noul album ‘Ce e dragostea?’, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga, a fost difuzată în premieră luni, în emisiunea ‘Deşteptarea’ de la Europa FM, ea putând fi ascultată în zilele următoare în programele noastre.

Albumul ‘Altceva’ va fi promovat printr-un turneu naţional, care va cuprinde nouă dintre cele mai importante oraşe din ţară, după cum urmează: Constanţa (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamţ (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Piteşti (12 noiembrie, Casa de Cultură), Ploieşti (17 noiembrie, Casa de Cultură), Iaşi (18 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Braşov (20 noiembrie, Teatrul Dramatic ‘Sică Alexandrescu’).