Ştefan Bănică lansează miercuri cel mai nou album, ‘Altceva’

Ştefan Bănică a vorbit despre noul lui album în emisiunea ‘Deşteptarea’ la începutul acestei săptămâni.

Ştefan Bănică va susţine o sesiune de autografe miercuri seară, la AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 18:30, cu ocazia lansării celui mai nou album al său, ‘Altceva’.

Albumul ‘Altceva’ conţine colaborări inedite şi sound-uri diferite decât cele cu care şi-a obişnuit Ştefan Bănică publicul, precum R&B şi reggae.

Prima piesă promovată de pe noul album ‘Ce e dragostea?’, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga, a fost difuzată în premieră luni, în emisiunea ‘Deşteptarea’ de la Europa FM, ea putând fi ascultată în zilele următoare în programele noastre.

Albumul ‘Altceva’ va fi promovat printr-un turneu naţional, care va cuprinde nouă dintre cele mai importante oraşe din ţară, după cum urmează: Constanţa (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamţ (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Piteşti (12 noiembrie, Casa de Cultură), Ploieşti (17 noiembrie, Casa de Cultură), Iaşi (18 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Braşov (20 noiembrie, Teatrul Dramatic ‘Sică Alexandrescu’).