Ştefan Bănică lansează luni în ‘Deşteptarea’ noua lui piesă – „Ce e dragostea”

Ştefan Bănică va fi invitatul special din emisiunea ‘Deşteptarea’ de luni, 22 octombrie, el urmând să lanseze în direct la Europa FM noul său single, ‘Ce e dragostea’ .

‘Ce e dragostea’, o colaborare inedită între Ștefan Bănică și Marius Moga, se va auzi în premieră la radio luni dimineaţă, în emisiunea ‘Deşteptarea’ cu Monica Anghel, George Zafiu şi Vlad Petreanu. Cei trei matinali vor sta de vorbă în direct cu artistul şi îl vor provoca şi la o Bătălie a Hiturilor, înainte de asculta cu toţii, în premieră absolută, noua piesă ‘Ce e dragostea’.

Atât piesa, cât și clipul sunt o colaborare Ștefan Bănică – Marius Moga, o colaborare inedită, cu influențe R&B.

‘Ideea ne-a venit dintr-o joacă, apoi am intrat în studio și ne-am pus pe treabă. E adevărat că suntem din două generații diferite, dar ne leagă pasiunea pentru muzică și asta e cel mai important. ‘ a declarat Ștefan Bănică.

‘Ce e dragostea?’, în regia lui Iulian Moga, este un videoclip de imagine.

Conceput într-o cheie dramatică, clipul pune în valoare versurile piesei, iar personajele rememorează momente ale unei relații apuse și regretul de a înțelege abia la final ce e dragostea cu adevărat. E ca și când ai pierdut momentul să te urci în trenul vieții, pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodată.

Noul single ‘Ce e dragostea?’ se aude în exclusivitate luni la Europa FM, după care va urma şi premiera videoclipului său la posturile specializate de televiziune. Noul single face parte de albumul ‘Altceva’ care va fi lansat spre sfârșitul lunii octombrie.