Ştefan Bănică cântă mai mult de Crăciun

Ştefan Bănică va susţine un al treilea concert de Crăciun, pe 15 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, la cererea publicului.

Pentru al 11-lea an consecutiv, Ştefan Bănică susţine un spectacol de referinţă din lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România. Ştefan Bănică a susţinut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiţionale, stabilind recorduri pentru România ca număr de spectacole susţinute consecutiv şi ca număr de fani veniţi să asiste la eveniment.

La concertele de Crăciun din luna decembrie vor putea fi ascultate, pe lângă hiturile binecunoscute semnate Ştefan Bănică, şi cântece de pe noul album, ‘Altceva’, de pe care este promovat în prezent, la radio şi TV, single-ul ‘Ce e dragostea?’, o colaborare a artistului cu Marius Moga.

În strânsă legătură cu noul album ‘Altceva’ şi ca un preambul al concertelor sale de Crăciun, Ştefan Bănică se află în plin turneu de promovare a materialului discografic, în nouă oraşe din ţară.

Pentru concertele din ajunul Crăciunului, biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirii (parter), Staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.