Confidenţialitate

Ştefan Bănică a transmis un mesaj puternic, la Concertul Extraordinar de Crăciun 2019: ”Responsabilitatea noastră ca părinți este să le arătăm copiilor că pot alege, că există opțiuni în viață” – VIDEO

Seria de spectacole reunite sub titlul de Concert Extraordinar de Crăciun 2019 le-a rezervat celor prezenți, în fiecare seară, cel puțin câte un moment intens, la care nu s-ar fi așteptat.
Ştefan Bănică a cântat pentru prima dată live în concert alături de fiul său, Radu Ştefan Bănică. Tatăl şi fiul au interpretat piesa „Doar odată-i Crăciunul“, iar momentul i-a emoţionat pe spectatori. Sâmbătă, artistul a ales să transmită și un mesaj tinerilor, la 30 de ani de la Revoluția Română, înainte să cânte piesa ”E dreptul tău”.

Ştefan Bănică a vorbit despre drepturi, alegeri și despre cât de diferită a fost viața lui la 18 ani, în comunism, față de cea pe care o au tinerii de azi, amintind de sacrificiul bunicilor și al părinților pentru a ajunge la alegerile pe care avem dreptul să le facem azi.

“Este timpul să vorbim despre responsabilitate, lucru care vine odată cu vârsta de 18 ani. Am mai vorbit de asta în concerte prin piese ca Protest și Stop!(Vreau o schimbare). Responsabilitatea noastră ca părinți este să le arătăm copiilor că pot alege, că există opțiuni în viață”, a spus Ştefan Bănică, sâmbătă seara.

Discursul lui Ştefan Bănică, de pe scena de la Sala Palatului, a fost filmat de Vali Greceanu, fotograful oficial al artistului, care-l însoțește la toate spectacolele:

În această seară, de la ora 19:30, Ştefan Bănică va susține ultimul Concert Extraordinar de Crăciun din acest an. Toate cele trei show-uri Ștefan Bănică de la Sala Palatului din acest an, al 18-lea de când artistul a pornit tradiția unor spectacole în preajma Crăciunului, au fost sold out.

Din 2002 până acum, Ştefan Bănică a avut 71 de concerte de Crăciun, succesul său inspirând și alți artiști să programeze spectacole speciale în această perioadă a anului.

FOTO/VIDEO: Vali Greceanu