Stațiile de metrou Laminorului și Străulești – deschise la sfârșit de martie. Ministrul Transporturilor: În două săptămâni se încheie lucrările

Sfârșitul lunii martie – se menține acest termen pentru inaugurarea stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, de pe Magistrala 4. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (FOTO), spune că în două săptămâni lucrările se vor încheia. Se fac și teste pentru siguranța pasagerilor în caz de incendiu.

 Cele două noi stații de metrou ale Magistralei 4, Laminorului și Străulești sunt situate în nordul capitalei. Acestea străbat un segment de 2 kilometri din zona Parc Bazilescu – Străulești.

Metrorex a început verificările în vederea recepției lucrării la începutul lunii decembrie. Au mai rămas de rezolvat probleme legate de siguranța pasagerilor în caz de incendiu, admite Ministrul Transporturilor. Răzvan Cuc precizează că, până la sfârșitul lunii februarie, lucrările ar urma să fie încheiate și garniturile vor putea circula prin stațiile Laminorului și Străulești.

Secţiunea Bazilescu-Străuleşti a Magistalei 4 de metrou a costat 252 de milioane de euro.

Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS