Confidenţialitate

Spune-mi cum ai dormit, ca să-ți spun ce fel de pat ai. Top lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi paturi de dormitor (P)

An nou, rezoluții noi? Știm că vei reuși tot ce ți-ai propus în 2023, dar pentru a face asta nu uita cât de important este să investești în sănătate, odihnă și confort. Dormitorul este sanctuarul casei tale, locul în care te refugiezi după o zi lungă și grea. Îți vei petrece o treime din viață dormind, așa că de ce n-ai alege un dormitor care să te relaxeze complet?

Pe lângă saltele, alegerea patului este una la fel de importantă pentru o avea o stare de bine și pentru a beneficia de un confort sporit în propria locuință. Studiile arată că una dintre cauzele principale pentru care oamenii se trezesc dimineața obosiți este un nivel scăzut de confortabilitate al patului. O oră petrecută în plus într-un pat de calitate poate face o mare diferență pentru sănătate și odihnă.

Pentru a beneficia de un somn odihnitor sunt importante mai multe elemente: poziția pe care o avem în timpul somnului, materialul cu care intră în contact pielea, modul în care greutatea corpului nostru este distribuită, dar și calitatea articolelor de mobilier.

TOP 7 lucruri de care să ții cont atunci când alegi paturi de dormitor:

  1. Vizitează un magazin de paturi dormitor și încearcă câteva modele.
  2. Alege patul împreună cu partenerul tău. Dacă îl vei împărți cu persoana iubită, atunci trebuie să te asiguri că ambii veți resimți confort în timpul nopții.
  3. Ia în considerare dimensiunea dormitorului tău. Dacă ai suficient spațiu, optează pentru un pat mare, chiar dacă dormi singur.
  4. Dacă ai probleme cu spatele, alege un pat bun pentru spatele tău sau o saltea conformă. Aceste obiecte ar trebui să funcționeze de minune împreună.
  5. Asigură-te că arată bine și se simte bine. Designul și culoarea patului îți pot influența starea de spirit. Alege un pat care să te reprezinte și să se potrivească cu casa ta.
  6. Dacă ai o locuință mică alege un pat cu ladă de depozitare.
  7. Nu uita că primești ceea ce plătești. Un pat ieftin nu înseamnă întotdeauna o investiție bună. Achiziționează un pat de calitate și investește în sănătatea ta pe termen lung.

În funcție de preferințele tale poți alege paturi Tapițate, paturi Boxspring, paturi din lemn, Paturi metalice, paturi rabatabile, paturi cu sertare, paturi velvet, paturi pentru încălzirea în pardoseală ș.a. Descoperă aici ultimele colecții.