Spune-i LA MULŢI ANI lui Dan Bittman!

Vineri, matinalii Europa FM, Monica, Vlad şi George vor da tonul petrecerii dedicate solistului trupei Holograf, Dan Bittman.

Dan Bittman va fi sărbătorit, vineri, în direct la Europa FM cu ajutorul ascultătorilor. Pe pagina noastră de Facebook puteţi scrie urările pentru solistul Holograf, realizatorii emisiunii ‘Deşteptarea’, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, promiţând să le transmită pe toate artistului.

Dan Bittman s-a născut la Bucureşti pe 29 martie 1962, iar din 1985 este liderul trupei Holograf. În 2004 a primit din partea preşedintelui României ‘Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler’, Categoria B – ‘Muzică’, ‘pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești’.

În exclusivitate la Europa FM, în emisiunea ‘Deşteptarea’, artistul anunţa în urmă cu o lună că este pregătit să revină pe scenă.

Tratamentul-minune a venit în momentul în care solistul trupei Holograf îşi pierduse orice speranţă că va mai cânta vreodată. El le-a spus colegilor de trupă să înceapă să caute un alt solist: ‘Am luat lucrurile exact aşa cum erau, psihic eram pregătit să renunţ la cântat‘, a mărturisit Dan Bittman la Europa FM. Artistul fusese consultat de mai mulţi medici, inclusiv un logoped şi încercase mai multe tratamente, printre care şi acupunctura, dar fără rezultate.

Dan Bittman le-a mulţumit fanilor trupei Holograf, care l-au susţinut în toată această perioadă dificilă:’Am simţit foarte multă dragoste din partea lor, oameni pe care nu-i cunosc!‘.

Solistul a mai spus că vorbele pe care i le-a spus impresarul trupei, Aurel Mitran, l-au marcat şi l-au ajutat. ‘Mi-a spus aşa: Eu cred că tu o să mai cânţi, nu se termină aşa, pentru că Dumnezeu e un mare povestitor şi nu poate să lase povestea neterminată.’

Acum, Dan Bittman a trecut peste dificila cumpănă şi se află în faţa unei aniversări pe care vrem să i-o facem împreună una de milioane!

Click aici pentru a-i spune LA MULŢI ANI lui Dan Bittman!