Confidenţialitate

Spitalul Județean din Alexandria face noi precizări în cazul decesului protestatarului care a participat la mitingul din 10 august

După ce Ilie Gâzea, din Turnu Măgurele, în vârstă de 62 de ani, a decedat luni dimineață la Spitalul Județean din Alexandria, unitatea medicală a revenit cu o serie de precizări.

”Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, transmit reprezentanții Spitalul Județean din Alexandria, care precizează că bărbatul avea ulcere multiple.

Ilie Gâzea participase pe 10 august la protestul din Piața Victoriei, iar după ce a inhalat gaze i s-a făcut rău. Cei care l-au însoțit la protest povestesc că starea lui Ilie Gâzea s-ar fi agravat la scurt timp după ce jandarmii din Piață au început să folosească gaze lacrimogene.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, luni un mesaj prin care precizează că acestuia i s-a acordat primul ajutor, dar că pacientul a refuzat să fie transportat pe spital.

Poliţiştii şi procurorii din Teleorman au declanşat o anchetă şi au deschis un dosar de cercetare penală în cazul bărbatului în vârstă de 62 de ani care a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria.