Spectacolul „Gaițele” revine pe scenă, în aer liber

Au mai rămas doar câteva zile până când spectacolul „Gaițele” revine pe scenă, după mai bine de patru luni de la premieră, cu o distribuție din care fac parte Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor, Gabriel Fătu sau Ionuț Ciocia.

Pus în scenă de Teatrul Principal și Cortina AG, spectacolul „Gaițele” se va juca în fața publicului, în aer liber, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase”, Grădina Herăstrău, pe 26, 27 și 28 iulie 2020, de la ora 20:30.

Gaițele”, de Alexandru Kirițescu, este una dintre cele mai dorite și savuroase comedii din repretoriul teatrului contemporan.

Cunoscută și sub numele „Cuibul de viespi” în anii ’30, satira socială intră în atenția publicului pentru textul tragic care emană un dinamism de anvergură și stârneșe un val de râsete datorită situațiilor ilare ale personajelor.

De-a lungul timpului, această piesă a fost pună în scenă sub diferite interpretări ale marilor actori români, de la Dem Rădulescu, Draga Olteanu-Matei, Mitică Popescu, Ileana Stana Ionescu până la Cezara Dafinescu, Rodica Popescu Bitănescu și Florina Cercel.

În zilele noastre, din distribuția spectacolului mai fac parte Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Doina Teodoru, Ioana Ancea, Cosmina Dobrotă, Andreea Chirițescu și Mariangela Coldea, regia fiind semnată de Gelu Colceag. Costumele confecționate de Ioana Colceag și Geanina Punkosti vin să completeze scenografia spectacolului ilustrând întocmai parfumul epocii trecute.

În conformitate cu măsurile autorităților referitoare la prevenirea răspândirii infecției cu SARS – CoV2, accesul la spectacol se va face respectând normele adoptate de organizatori și anume: obligativitatea purtării măștii de protecție pe întreaga durata a spectacolului, măsurarea temperaturii corporale de către personalul organizatoric și respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și www.startickets.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS