Spectacolul „AMANTA” se joacă la Cinema PRO. La un bilet cumpărat, unul gratuit pentru ascultătorii Europa FM

Luni, 24 iulie, „Amanta”, după A. D. Hertz, se joacă la Cinema PRO de la ora 20.00. Primii 100 de ascultători Europa FM care vor cumpăra un bilet pentru această reprezentație pot primi un al doilea bilet gratuit dacă sună la numărul de telefon 0753 299 621, vineri, 21 iulie, sâmbătă, 22 iulie și duminică, 23 iulie, între orele 10.00 și 18.00.

***

Comedia „AMANTA”, în regia lui Armand Calotă, este o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz.

Rolul Didinei Strâmbuleanu este interpretat de Magda Catone / Monica Davidescu. Didina își așteaptă soțul acasă, avocatul Emil Strâmbuleanu – interpretat de Armand Calotă. Așteaptă mult și bine, căci domnul avocat ajunge în căminul conjugal abia dimineață.

Didia îi face scene, dar soțul o minte că s-a întâlnit cu un fost coleg de școală și că au povestit vrute și nevrute întreaga noapte.

La fereastră ascultă un necunoscut care intră în locuința celor doi și care se prezintă drept colegul de școală inventat, Traian Bungrăzescu, interpretat de Ovidiu Cuncea.

Didina este o gazdă bună și îi invită ca oaspeți nu numai pe „colegul de școală”, ci și pe soția acestuia, Olga, adică amanta avocatului (interpretare: Ileana Olteanu / Eugenia Șerban). Olga este o florăreasă căreia avocatul Emil Strâmbuleanu îi plătea regulat o cameră la hotel, în care se întâlneau.

În acțiune intră și judecătorul exclus din magistratură Matei Pintenaru (interpretare: Dorin Andone / Gavril Pătru), fratele Didinei. El va încerca să afle dacă Olga este sau nu amanta cumnatului său.

Spectacolul a străbătut țara în ultimii doi ani și a bucurat mii de spectatori, a povestit – într-un interviu acordat Europa FM – actrița Magda Catone.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Regia este semnată de actorul Armand Calotă, care spune că, prin acest spectacol, i-a îndeplinit mătușii sale, actrița Elvira Godeanu, una dintre ultimele dorințe: să pună în scenă „Amanta”, după A. D. Hertz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reprezentația : 24 IULIE 2017, ora 20.00, Cinema PRO

Biletele pot fi cumpărate de la casa CINEMA PRO și prin site-urile IABILET.RO , BILETE.RO ,  EVENTIM.RO & BILET.RO

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS