Confidenţialitate

„Spare”, cartea prințului Harry, a avut cele mai mari vânzări din categoria non-ficțiune din Marea Britanie

„Spare” (Rezerva), autobiografia prințului Harry, a devenit cartea de non-ficțiune cu cele mai rapide vânzări din Marea Britanie. Dezvăluirile din interiorul casei regale Britanice au astras sute de mii de vânzări doar în prima zi.

Cartea prințului Harry s-a vândut în peste 400.000 de exemplare în format fizic, electronic și audio, în prima zi de la intrarea în librării.

„Din câte știm, singurele cărți care s-au vândut mai mult în prima zi sunt cele care în au ca protagonist pe celălalt Harry… Harry Potter” – a spus directorul general al editurii care a publicat biografia prințului, conform Reuters.

Astfel, intitulată „Rezerva”, cartea prințului Harry a devenit cartea de non-ficțiune cu cele mai rapide vânzări din Marea Britanie.

Presa britanică relatează că în autobiografia sa, prințul Harry a făcut dezvăluiri delicate din interoriul familiei britanice.

Harry vorbește, printre altele, despre o ceartă pe care a avut-o cu fratele său, prințul moștenitor William, o acuză pe actuală regină consoartă că este informatoarea tabloidelor și spune că el a fost întotdeauna tratat drept „rezerva” moștenitorului la tron.

Foto: Shutterstock

Citește și: Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România. O temă majoră este sentimentul de durere după pierderea mamei sale