Confidenţialitate

Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România. O temă majoră este sentimentul de durere după pierderea mamei sale

După zile de controverse, scurgeri de informații și o lansare înainte de termen, din greșeală, cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare. Cititorii nerăbdători au stat la coadă pentru a cumpăra autobiografia ducelui de Sussex.

Cartea de memorii a prințului Harry, „Spare”, (Rezervă), a fost publicată în întreaga lume în 16 limbi, inclusiv în română. Încă de acum o săptămână au apărut în presa internațională fragmente din volum, în Spania acesta fiind pus în vânzare, mai devreme decât trebuia.

Autobiografia vine cu un potop de dezvăluiri și detalii intime despre viața și familia prințului precum și cu acuzații din partea lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles, a mamei vitrege, Camilla, și a fratelui mai mare, prințul William.

Printre altele, Harry le reproșează că au scurs informații către publicațiile tabloide care i-au prejudiciat pe el și pe soția sa.

O temă majoră a cărții este sentimentul de durere după pierderea mamei sale, Harry considerând presa vinovată de hărțuirea prințesei Diana, a mărturisit prințul într-un interviu pentru revista Time.

Librăriile din Marea Britanie s-au deschis la miezul nopții pentru a răspunde cererii, cartea de memorii fiind în prezent pe primul loc în topul celor mai bine vândute pe site-urile Amazon din Marea Britanie, SUA, Australia, Germania și Canada.

Fanii care au stat la coadă spun că vor să afle direct de la sursă povestea prințului care a părăsit casa regală și s-a mutat cu familia în California pentru a-și croi o nouă viață.

Foto: Shutterstock

Citește și: Conflict între prinții britanici: Harry îl acuză pe William că l-a trântit la podea în timpul unei dispute