Sotia sirianului si amantul acesteia au planuit timp de 2 saptamani cum sa-l omoare pe Haj Saleh Moustafa

Soția sirianului și amantul acEsteia au plănuit timp de 2 săptămâni uciderea lui Saleh Moustafa – al cărui cadavru a fost descoperit în portbagajul unei mașini.

Au luat în calcul mai multe variante, susțin surse judiciare: să-l otrăvească cu sodă caustică sau să-l omoare în bătaie.

Până la urmă au decis să-i pună somnifere în mâncare. Cei doi au fost arestați preventiv pentru crimă, după ce și-au recunoscut fapta.

Potrivit Mediafax, Haj Saleh Moustafa și soția sa, Maria Andreea Pătraşcu, s-au căsătorit în 1996, si aveau un copil de 9 ani.

Anul trecut, femeia l-ar fi cunoscut, prin intermediul unei reţele de socializare, pe Alfons Gabriel Arhire – iar cei doi ar fi început o relaţie amoroasă.

La începutul lunii decembrie, Andreea Maria Pătraşcu ar fi descoperit, în telefonul soţului său, mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie. Amantul sotiei i-ar fi spus acesteia că sirianul trebuie omorât neapărat, iar de atunci cei doi au început să pună la punct planul crimei.

Aceştia s-ar fi gândit iniţial să-l otrăvească cu sodă caustică sau să-l omoare în bătaie, însă în cele din urmă ar fi stabilit că cea mai bună variantă ar fi să-l adoarmă, iar apoi să-l asfixieze.

Femeia i-ar fi făcut soțului ei un ceai în care i-ar fi pus mai multe somnifere după care amantul său l-a sufocat cu perna.

Cei doi ar fi bagat cadavrul într-un sac, iar apoi într-un geamantan tip troler, iar pentru a nu lăsa amprente, au purtat mănuşi.

Valiza a fost pusă apoi în portbagajul mașinii – găsite parcate pe șoseaua Pantelimon din București.

Mobilul crimei nu a fost încă stabilit cu exactitate: bărbatul susține că sirianul a fost omorât din dragoste, în vreme ce femeia afirmă că a recurs la acest gest pentru că se temea pentru viața ei.