Confidenţialitate

Sorin Ioniță: De ce AEP a luat la ea pe site rezultatele și participarea de la BEC, în format de anii ’90?

În scandalul privind rezultatele scrutinului în sectorul 1, peste o mie de voturi o despărțeau dimineață pe candidata USR-Plus Clotide Armand de principalul său contracandidat, Daniel Tudorache de la PSD.

Sorin Ioniță: Nu înțelegem de ce a luat AEP pe site-ul ei rezultatele și participarea de la BEC, în formate de anii ’90

Exit poll-urile la ieşirea de la urne îi dădeau un avans de 12 procente lui Clotide Armand, dar ieri, primarul în funcţie al sectorului, Daniel Tudorache, a susţinut că ar avea cu 200 de voturi în faţă, potrivit numărătorii paralele a partidului.

Analistul Sorin Ioniţă de la organizaţia Expert Forum spune la Europa FM că sunt mai multe lucruri care ridică semne de întrebare în acest moment.

Nu înțelegem de ce după 48 de ore nu reușim să numărăm niște nenorocite de secții, în care s-au dat cel mult 1000 de voturi în fiecare. Cât îți ia să numeri o mie de voturi? Nu înțelegem de ce s-a ambiționat Autoritatea Electorală să ia pe site-ul ei rezultatele și participarea, în niște formate bizare, de anii ’90, nu ca dățile trecute pe pagina BEC. Probabil e și multă prostie umană.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sorin Ioniţă a mai spus în emisiunea Deşteptarea că astfel de probleme îi fac pe oameni să suspecteze conspiraţii în procesul electoral.

 Claudiu Năsui, co-preşedintele USR-PLUS Bucureşti a spus în marți la Europa FM că a observat diferenţe în raportările proceselor verbale în mai multe secţii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.