Confidenţialitate

Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Galuț, va fi operat luni în Olanda

Starea lui Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, este stabilă.

Potrivit unui anunț al familiei sale, acesta urmează să fie operat luni.

“Starea lui Andrei Galuț este stabilă. Luni va avea loc prima operație. Căile respiratorii și plămânii nu i-au fost afectate”, scrie într-un anunț publicat duminică seară pe pagina de Facebook a grupului dedicat trupei Goodbye to Gravity.

Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este unul dintre cei opt răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transferaţi sâmbătă în spitale din Olanda.

Înainte de a fi transferat în Olanda, Andrei Galuţ era internat în stare gravă la Spitalul Elias din București, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Membrii trupei Goodbye to Gravity – Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Țelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Enache (tobe) – au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din București.

Goodbye to Gravity și-a lansat în acea seară albumul “Mantras of War”.

În urma incendiului din clubul Colectiv și-au pierdut viața chitariștii Vlad Țelea și Mihai Alexandru și toboşarul Bogdan Enache.