Șoferii nu vor mai putea plăti rovinieta în o parte din benzinăriile MOL

ACTUALIZARE: Reprezentanții lanțului de benzinării Mol au venit cu precizări după ce CNADNR a anunțat că șoferii nu mai pot plăti rovinieta în aceste benzinării. Potrivit MOL România, rovinietele nu pot fi cumpărate în benzinăriile care au fost preluate anul trecut și administrate de compania MOL Retail Comerț. E vorba de fostele benzinării AGIP, în număr de aproximativ 40.

Așadar, taxa de drum poate fi achitată în celel peste 160 de  stații administrate de compania MOL Romania.

Reprezentanții companiei au adăugat că speră să asigure în curând acest serviciu și în celelalte benzinării.

 

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunță că șoferii nu mai pot plăti de joi rovinieta în benzinăriile MOL.

”Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  începând cu data de astăzi, 01.09.2016, a fost întreruptă, pentru o perioada nedeterminată, activitatea de încasare a tarifului de utilizare (rovinieta) în punctele de lucru aparţinând MOL RETAIL COMERŢ S.R.L.”, se arată într-un comunicat de presă.

Compania MOL România a preluat, în februarie 2015, firma cu capital italian Eni România, care administra lanţul de benzinării Agip, şi a redenumit-o în MOL Retail Comerţ.

Compania de Drumuri nu a spus și motivul deciziei, dar a adăugat că taxa de pod se poate plăti în continuare în benzinăriile MOL.

CNADNR a adăugat că ”la momentul la care încasarea tarifului de utilizare, în punctele de lucru ale MOL RETAIL COMERŢ S.R.L. va deveni posibilă, acest aspect va fi comunicat în timp util utilizatorilor reţelei de drumuri, prin  publicarea unei informări în acest sens.”

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS