Confidenţialitate

Șofer român de camion, ucis pe o autostradă din Belgia după ce 5 tineri au aruncat un capac de canal peste mașina pe care o conducea. Suspecții, prezentați marți în fața instanței | AUDIO

Un șofer de camion român a fost ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod înspre mașina pe care o conducea. Fapta s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe o autostradă din Belgia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cinci tineri – bănuiți că sunt cei care au aruncat capacul –  urmează să apară marţi, 14 mai, în faţa justiţiei belgiene în cadrul anchetei pentru „asasinat”, a anunțat parchetul din Namur.

Cei cinci sunt bănuiţi că au proiectat în gol de pe un pod capacul de canalizare agăţat de o curea. Acesta a străpuns parbrizul unui camion, omorându-l pe loc pe şofer, un bărbat cu cetăţenie română.

Partenera şoferului, aflată alături de el în cabină, a reuşit să oprească vehiculul, evitând ieşirea de pe şosea.

Potrivit presei locale, tinerii se aflau sub efectul unui „gaz ilariant” cunoscut pentru efectele sale psihoactive, informaţie pe care parchetul din Namur nu a dorit să o comenteze.

Doi dintre suspecţi sunt minori şi toţi sunt originari din Belgia.

Şoferul român lucra pentru un transportator spaniol.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Soldații armatei italiene vor vâna mistreți pentru a proteja industria de prosciutto și cârnați a țării | AUDIO