Confidenţialitate

Șoferul unui microbuz școlar, plin de copii, dosar penal și amendă după ce a fost găsit conducând posibil drogat | AUDIO

Un șofer posibil drogat se afla la volanul unui microbuz școlar, plin de copii. Bărbatul a lovit mașina poliției atunci când a fost oprit de oamenii legii la Băcia din județul Hunedoara.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii rutieri efectuau controale de rutină în localitatea Băcia din localitatea Hunedoara. Printre mașinile pe care le-au oprit a fost și un microbuz școlar, în care se aflau elevi. Șoferul acestuia a oprit microbuzul, iar apoi l-a mișcat din nou, efectuând o manevră de mers înapoi și a lovit autospeciala poliției. În urma evenimentului rutier s-au produs doar pagube materiale.

Conducătorul microbuzului și agentul de poliție conducător al autospecialei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Iar în urma testării conducătorului microbuzului cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Șoferul microbuzului a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probele biologice. S-a întocmit și dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive. În plus, șoferul microbuzului a primit și o amendă de 660 de lei și trei puncte de penalizare pentru nerespectarea regulilor privind mersul înapoi.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: 50 de persoane s-au autoevacuat dintr-un spital după izbucnirea unui incendiu în Gorj. Incendiul a fost lichidat | VIDEO