Confidenţialitate

Snagov – Doi muncitori prinși sub un mal de pământ în timp ce săpau o groapă de câțiva metri. Unul dintre ei a fost găsit mort

UPDATE:  Unul dintre muncitorii prinși sub un mal de pământ în Snagov a fost declarat mort.  El a fost scos la suprafață de echipele de salvatori fără suflare.

Reprezentanții ISU susțin că se încearcă acum și scoatere celui de-al doilea bărbat, însă sunt șanse minime ca acesta să fie găsit în viață.

 

 

 

Doi muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ, marţi, în timp ce săpau un şanţ în localitatea Snagov, mai multe echipaje de salvatori încercând să îi scoată la suprafaţă.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma unei sesizări privind surparea unul mal de pământ peste doi muncitori, în Snagov, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de salvatori şi ambulanţe SMURD.

Cei doi muncitori sunt acoperiţi complet de pământ, deocamdată salvatorii neputând spune dacă aceştia sunt sau nu în viaţă, în condiţiile în care groapa în care lucrau avea o adâncime de cinci metri.

Salvatorii nu se pot apropia de zona unde sunt prinşi sub pământ cei doi muncitori, fiind necesară stabilizarea malurilor.

Am stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Adrian Marin:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre doi bărbaţi de aproximativ 60 de ani. Aceştia erau angajaţi de Primăria din Snagov pentru executarea unei lucrări la canalizarea localităţii.

Anchetatorii şi inspectorii de muncă urmează să stabilească dacă cei doi muncitori erau angajaţi cu forme legale şi dacă au fost luate toate măsurile de protecţie a muncii.