Confidenţialitate

SMOG – Noul meme coin Solana, care atrage atenția cu o campanie de AirDrop excepțională

Într-un moment istoric pentru DEX-ul Jupiter, o nouă criptomonedă meme  lansată pe blockchain-ul Solana, numită Smog a cunoscut o creștere imediată în clasament înaintea evenimentului major de AirDrop. O veste îmbucurătoare pentru deținătorii și traderii de JUP de pe noul DEX Jupiter, deoarece vor primi o reducere pentru achiziționarea noului token SMOG, ce promite să înceapă o nouă eră pentru criptomeme pe Solana.

Cu o campanie de AirDrop ambițioasă dezvoltată în 3 etape și cu un total de 100 de miliarde de tokenuri SMOG, proiectul a reușit deja să atragă atenția comunității crypto. Pool-ul de tokenuri SMOG a fost deja activat pe 7 ianuarie. În urma succesului recent înregistrat al lansărilor de tokenuri pe Solana, cum ar fi MYRO, BONK și WIF, tokenul SMOG își propune să atingă un succes răsunător cu o campanie de AirDrop excepțională.

Cumpără SMOG

Prin ce SMOG diferă de alte criptomonede meme?

Cu un titlu de campanie îndrăzneț: “Nici o monedă meme nu poate supraviețui flăcărilor SMOG” și susținerea afirmației că ”Puternicul Smog stăpânește câmpul de luptă cripto, incinerând toți adversarii săi”, Smog își face un loc aparte pe arena criptomonedelor meme.

Tokenul inovator SMOG va oferi deținătorilor acces la o comunitate de experți crypto poreclită “Curtea Dragonului”. Scopul acestei comunități exclusive este de a dezlănțui o creștere virală a popularității în domeniul criptomonedelor meme, cu promisiunea și entuziasmul unor campanii interactive de AirDrop ce vor dinamiza experiența utilizatorilor.

Acest aspect interactiv implică un utilizator care cumpără și deține un token SMOG să genereze și să câștige puncte de AirDrop. Punctele de AirDrop vor determina clasamentul utilizatorilor și influența mărimea recompensei. O parte din recompensele AirDrop vor fi alocate unui fond comun.

Deținătorii de SMOG vor primi o parte din fondul comun proporțional cu fondurile deținute. Recompensele specifice și planurile campaniei de AirDrop însă rămân în continuare un mister. Un lucru cunoscut deja – deținătorii de SMOG se vor putea califica pentru a obține o parte dintr-o recompensă comunitară generată de campanie, dublând astfel stimulentul pentru deținere pentru investitori.

Tokenul SMOG are toate șansele să dea lovitura – 50% din tokenuri sunt investite în marketing

O examinare mai atentă a tokenomics-ului proiectului dezvăluie eforturile echipei de a asigura succesul viral prin campania de AirDrop cu o tranșă imensă de 50%, destinată marketingului. 35% din oferta vor fi alocate pentru viitoarele recompense de AirDrop, dând o impresie despre valoarea potențială mare a premiilor viitoare. Celelalte 15 procente rămase vor fi distribuite către echipă și pentru lichiditatea pe DEX și CEX.

În plus, cu dinamica tokenomicei are scop reducerea aprovizionarii monedei în circulație, tokenul SMOG are un început comparativ mult mai puternic decât restul criptomonedelor meme Solana anterioare, cum ar fi BONK. Smog reduce aprovizionarea în circulație, prin deflație și arderea tokenurilor, oferindu-i un avantaj semnificativ și o creștere a prețului. Față de celelalte criptomonede meme de pe Solana, cum ar fi BONK, ce are o inflație mai mare.

Cu o creștere a prețului de 51,50% în ultima săptămână, valorând acum 0,074 dolari, Smog reușește să depășească performanța pieței globale a criptomonedelor, prin creșterea cu 9,30%, în timp criptomonedele similare din Ecosistemul Solana sunt și ele în creștere cu 16,20%.

Cumpără SMOG

Planul de dezvoltare al tokenului de succes SMOG

Pentru a participa la campania de AirDrop SMOG, doritorii vor trebui să folosească un portofel compatibil cu Solana, cum ar fi Phantom. Mai apoi, își pot converti tokenurile  SOL, USDT sau BONK, prin intermediul DEX-ului Jupiter sau Birdeye. Utilizatorii Ethereum pot cumpăra Smog de pe site-ul proiectului cu o reducere de 10%.

Pentru a vă mări șansele de a fi selectat pentru Loyal Chosen și pentru a vă mări câștigurile de AirDrop, e necesară completarea unei liste de sarcini comunitare pe Zealy. Proiectul are deja peste 26K de urmăritori pe Twitter, 16K de membri pe Telegram și 3.8K membri pe Discord.

Moneda meme multi-chain Smog a cunoscut o creștere a volumului de tranzacționare de 168% în ultimele 24 de ore. Această creștere este determinată de o serie de factori cum ar fi:

  • reducerea de 10% la comenzile OTC,
  • lansarea pe Ethereum
  • airdropul profitabil care oferă 35% din oferta totală.

În plus, Smog introduce o platformă de staking care oferă randamente APY fixe atractive de până la 42.0% pentru a stimula deținerea pe termen lung a tokenurilor. Deținătorii își pot bloca tokenurile pentru 30 de zile și pot revendica recompensele odată cu atingerea datei de deblocare. Campania AirDrop se va încheia pe 28 februarie 2024.

Smog este o monedă meme multi-chain cu un potențial semnificativ de creștere. Investitorii și traderii își arată interesul sporit în tokenul Smog și determină sentiment favorabil pe piață pentru criptomoneda meme. Cu un plan ambițios și o echipă dedicată, Smog ar putea deveni un jucător important în spațiul criptomonedelor mem.

Pe lângă aceasta, Smog are ca scop finanțarea proiectelor sociale din Africa prin intermediul fundației sale caritabile și pe măsură ce Africa adoptă tehnologia blockchain și finanțele descentralizate. Astfel, proiectele precum Smog au rolul să promoveze oportunitățile  economice și să împuternicească indivizii și întreprinderile din întregul continent.

Cumpără SMOG