Smiley surprinde cu o noua piesă veche – „Adeline” – VIDEO

„Adeline” în versiunea lui Smiley a fost cântată în premieră, joi, în direct în timpul programului Pepsi Retro Studio, transmis video pe canalul de YouTube Pepsi România, dar și  pe frecvențele postului de radio Virgin Radio Romania.

Noua piesă veche lansată de Smiley este o readaptare a hitului din anii 90 lansat de Timpuri Noi. După Revoluție, trupa Timpuri Noi a revenit în prim-planul scenei rock din România cu un sound care aducea mult cu rock-ul vestic.

A avut parte întotdeauna de sprijinul publicului, însă cu precădere în a doua parte anilor ’90. În 1998, Timpuri Noi  lansa albumul ”Basca Abundenței”, iar cea mai cunoscută piesă de pe acest disc rămâne ”Adeline”. Piesa a rămas în memoria multor generații iar surpriza lui Smiley din Pepsi Retro Studio a adus ”Adeline” în 2020:

Pepsi Retro Studio, la prima ediție

La fiecare două săptămâni, începând de joi, 2 iulie, de la ora 17:00,  Pepsi și Virgin Radio Romania prezintă un program interactiv, cu multe surprize, jocuri fun și bineînțeles premii.

Fiecare ediție are invitat un artist iar descoperirea numelui următorului invitat reprezintă în sine un joc unde participanții au parte de multe premii. Participarea la provocări se face simplu prin intermediul rețelelor sociale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS