Smiley lansează piesa „Vals” – VIDEO

În luna noiembrie, Smiley lansează „Vals”, penultimul single din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10. Piesa se va regăsi pe albumul cu numărul patru al artistului, material ce va fi disponibil începând cu luna decembrie.

„Vals este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relaţiei de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună. Ei se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar, indiferent de orice, îşi continuă împreună dansul prin viaţă”, a povestit Smiley.

40 de dansatori şi două camioane de recuzită au fost necesare pentru a anima o casă din centrul Bucureştiului, care a devenit platou de filmare pentru videoclipul piesei „Vals”. Povestea este atemporală, suspendată între epoci, aşa cum o descrie regizorul Iura Luncaşu, iar Smiley este surprins valsând printre personajele din clip.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley.

Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reuşit să strângă un milion de vizuălizari pe YouTube în prima zi şi aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley îşi cântă refrenul vieţii, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) şi „Pierdut printre femei” au completat lista de piese lansate în primele opt luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile şi va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.