Smiley: „După 10 ani, eu zic că e timpul să ne confesăm” – VIDEO

Prezenţi în studioul Europa FM, Smiley, cvartetul Muse şi corul Accoustic au cântat pentru prima dată live piesa „Vals”, lansată pe 10 noiembrie.

„Piesa asta, Vals, a fost un challenge pentru noi toţi de la studio şi pentru noi ca trupă pentru că am încercat să găsim o combinaţie bună între muzica pop nouă şi muzica clasică.

Valsul clasic am încercat să-l reinventăm şi să-l aducem în 2017. Ne-au ajutat fetele de la Muse, care au venit cu partea clasică, şi corul Accoustic, al domnului dirijor Jinga”, a declarat Smiley.

„În decembrie o să apară tot albumul pe care l-am tot lansat anul acesta şi care se numeşte Confesiune.

Am pornit de la piesa Confesiune şi cam toate piesele spun lucruri despre mine. Sunt practic nişte confesiuni ale mele şi consider că şi piesa este una deosebită. După 10 ani, eu zic că e timpul să ne mai şi confesăm”, mărturiseşte artistul.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley.

Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reuşit să strângă un milion de vizuălizari pe YouTube în prima zi şi aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley îşi cântă refrenul vieţii, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) şi „Pierdut printre femei” au completat lista de piese lansate în primele opt luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile şi va culmina, în luna decembrie, cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.