Smiley despre Europa FM Live pe Plajă: „E o atmosferă specială” – VIDEO

La evenimentul Europa FM Live pe Plajă din acest an, pe plaja dintre Venus şi Saturn, s-au strâns peste o sută de mii de oameni au cântat și au dansat alături de ei, trăind momente unice alături de 17 dintre cei mai cunoscuţi artişti români.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

În cea de-a doua seară, Smiley urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, unde a cântat în picioarele goale în faţa publicului care a murmurat la unison fiecare piesă a artistului.

„Îmi place să mă distrez cu lumea. Îmi place să cânt împreună cu ei. Un concert fără un public mişto nu e la fel”, a spus Smiley.

„Mă bucură că vin din toată ţara şi că avem ocazia să cântăm în faţa oamenilor din toate regiunile. Sunt foarte primitori. Abia aşteaptă să cânte, abia aşteaptă să danseze cu noi, să aplaude. E o atmosferă specială.

D-aia ne şi place să venim să cântăm aici pe plajă. E marea lângă noi, stăm pe nisip cu picioarele goale”, a completat artistul pentru Toader Păun în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. În total, în cele 2 zile de concert, s-au înregistrat peste un milion de vizualizări pe toate platformele online, inclusiv pe europafm.ro.

Înregistrarea completă Europa FM Live pe Plajă 2017 poate fi urmărită pe www.livepeplaja.ro.

Foto: Mircius Aecrim