Confidenţialitate

Smiley: “Cea mai tare piesă” în varianta blues – VIDEO

Smiley a venit în Deşteptarea, însoţit de cvartetul de coarde Muse Quartet, cu ajutorul căruia a creat o atmosferă surprinzătoare, interpretând piesele „Îndrăgostit (deşi n-am vrut)”, „Cea mai tare piesă” şi „You and Me”, în varianta blues.

Artistul şi-a reorchestrat aproape toate piesele împreună cu Muse Quartet, alături de care merge în concerte prin ţară.

„Noi am făcut o formulă foarte interesantă, electro-acustic, aşa. Ne-am refăcut cam toate piesele în formula asta”, a spus Smiley.

„O să cântăm şi aşa, adică ne-am făcut şi formula asta şi ne dorim să mergem în formula asta, este mai puţin gălăgioasă şi are mai mult feeling. Încercăm să ţinem feeling-ul astă de acustic, călduţ, aşa”, a continuat Smiley.

“Cea mai tare piesă este prima piesă de pe primul album al meu, pe care l-am produs cu Moga. […] Noi am făcut o altă variantă, care n-are legătură cu prima variantă de nicio culoare”, a spus Smiley.

“În concerte avem de fiecare dată un moment de genul asta. Pe fiecare album am piese cu influenţe de blues sau de rock”, a completat artistul.

Muse Quartet este formată din Alina Horez – vioara I, Nicoleta Petre – vioara II, Maria Colţatu – violă şi Corina Ciuplea – violoncel. Repertoriul Muse Quartet este unul care acoperă o largă paletă de genuri muzicale: de la muzică clasică (Beethoven, Chopin, Schubert, Ceaikovski sau Debussy) la rock (Queen, Metallica, Bon Jovi etc.); de la jazz și tangouri clasice, până la soundtrack-uri pentru filme.