Smiley, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Smiley este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În cea de-a doua seară Europa FM Live Pe Plajă urcă pe scenă: Carla’s Dreams, Antonia, Smiley, Voltaj, Loredana, Bere Gratis, Nicoleta Nucă, Vama, The Motans, Mihail, Jean Gavril și Alina Eremia.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din România. Pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a debutat ca membru al grupului Simplu.

”În lipsa mea”, primul album solo a apărut în 2008, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producţie, HaHaHa Production. Au urmat discurile ”Plec pe Marte” (2010) şi ”Acasă” (2013).

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim