Smiley a răspuns azi, în direct, prin telefon, la întrebarea dimineții. Cum ar fi scris românii piesa “Oarecare” (AUDIO)

Inspirați de versurile piesei lui Smiley, “Oarecare”, Vlad și George i-au invitat joi dimineață pe ascultători să continue într-un mod original versul “E ziua în care”. Jocul i-a plăcut și lui Smiley și a intrat în direct la finalul emisiunii pentru a răspunde și el la întrebarea dimineții.

George și Vlad au primit câteva sute de mesaje în care erau continuări personale de la primul vers al cântecului Oarecare, “E ziua-n care…”, fiecare transmițând printre rânduri povești frumoase de viață:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

E ziua-n care … am examen frățioare (Iuliana Ioniche); … am bani puțini în buzunare (Barzu Nicolaie). Merg cu Anamaria la serbare (are cinci ani și chiar are azi serbare) – Mihaela Laura Mera; … mă pregătesc de pensionare (Luminita Mandres)

Azi e ziua in care/ Frate, nici capul nu mă doare/ Stau și dorm în continuare/ Fiindcă lenea este mareeeeee (Florin Mitran). Azi e ziua în care fac o oală de sarmale (Eugen Asimionoaie)

Smiley le-a făcut o surpriză celor care au participat la crearea de noi versuri pentru piesa lui și a intrat în direct ca un oarecare: “…Mă trezesc cu o foame mare, în frigider nu am mâncare, și plec iară la plimbare/ cu stomacul gol.”

“Mă bucur mult ca oamenii au compus pe piesa asta și le promit ca pe 1 august la Europa FM Live pe Plaja o să facem o versiune specialp a acestui cântec.” a spus Smiley în direct în Deșteptarea, iar George Zafiu a venit cu concluzia dimineții: “E ziua-n care Smiley este cel mai tare!”