Confidenţialitate

Smiley a lansat “My Love” – VIDEO

Smiley lansează “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri.

“Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

“Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoană iubită”, spune Smiley despre „My Love”.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din deșertul californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

“Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viață mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

„My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreagă lume.