Smiley a lansat jocul “Domnu’ Smiley, sari un pic”

În anul aniversar al carierei sale solo, Smiley și HaHaHa Production invită toți pasionații mai mici sau mai mari de jocuri online la o experiență amuzantă: “Domnu’ Smiley, sari un pic!”.

„Ajutaţi-mă să ajung la concert! Dacă nu aţi reuşit din prima, nu vă bateţi joc! Mai încercaţi o dată”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Cei care vor intra în jocul lui Smiley au şansa de a câștiga diverse premii.

Jucătorii vor fi recompensaţi cu două bilete cu acces în backstage la concertul de pe 1 iunie, una dintre invitațiile duble la concert sau pachete de produse din colecția oficială Smiley a magazinului online Ha Store.

Personajul Domnu’ Smiley își începe drumul spre concert din pădure, trece prin câmpie, ajunge în București, străbate bulevarde și ajunge în zona de concert, unde îl așteaptă publicul, covorul roșu și scena.

Pe drum, însă, are de trecut, cu ajutorul jucătorului, mai multe obstacole: să sară peste gropi, să evite paparazzi, să ocolească florile de plastic care-l îmbătrânesc, să evite fetele care-i ies în cale și de care se poate îndrăgosti, încetinindu-i pașii.

Smiley va susţine un concert aniversar pe 1 iunie, la Arenele Romane.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS