”Skyfall”, piesa cântăreței Adele, cea mai bună temă muzicală din seria James Bond – VIDEO

Melodia “Skyfall”, interpretată de cântăreaţa britanică Adele a fost desemnată cea mai bună temă muzicală a unui film din seria “James Bond”, potrivit contactmusic.com.

Reţeaua britanică de televiziune ITV a realizat un sondaj al celor mai bune teme muzicale ale unui film din seria “James Bond”, având scopul de a afla care este cea mai apreciată melodie din această serie cinematografică de mare succes.

În acest clasament, “Skyfall”, recompensată cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013, ocupă prima poziție. Este urmată de melodia “Live and Let Die”, interpretată de Paul McCartney & Wings și “Goldfinder”, piesa cântăreței Shirley Bassey.

Locul patru este ocupat de încă o melodie ce îi aparține lui Shirley Bassey, “Diamonds Are Forever”, iar pe locul cinci se află tema muzicală din “Spectre”, cel mai recent film din seria “James Bond”. Această melodie, intitulată “Writing’s on the Wall”, este interpretată de cântăreţul Sam Smith.

“Spectre”, al 24-lea film din seria “James Bond”, în care actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, a fost lansat în Marea Britanie la sfârşitul lunii octombrie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit.

Celelalte 23 de filme din seria “James Bond” au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.