Singura femeie de peste 40 de ani din România care a născut tripleți va primi un bax de ciocolată Atenție! de la soțul ei

În Europa Express de marți am premiat un mesaj de mulțumire cu totul special. Sorell Ovidiu Rață, din Reșița, i-a mulțumit cu ajutorul Europa FM soției sale, Daniela, care i-a dăruit cei trei copii la vârsta de 44 de ani.

Daniela Rață este singura femeie din România care a născut tripleți la o vâstă trecută de 40 de ani. Cei trei, Andrei, Maria și David, vor împlini 3 ani în luna septembrie, iar tatăl lor a vrut să ofere familiei un bax cu ciocolată Atenție! personalizată cu următorul mesaj:

”Tata iubește toată familia lui frumoasă!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!