Sinéad O’Connor a ameninţat încă o dată că se va sinucide

Poliţia din Chicago a anunţat că a intrat în stare de alertă după ce a primit informaţii potrivit cărora cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor a ameninţat încă o dată că se va sinucide. Artista a dezminţit aceste informaţii printr-un mesaj virulent şi trivial publicat în urmă cu două ore pe Facebook, potrivit Le Figaro.

Un „mesaj de avertizare” a fost trimis unităţilor de poliţie din Chicago, au anunţat reprezentanţii acesteia, joi, precizând totuşi că artista irlandeză nu a fost trecută deocamdată pe lista persoanelor dispărute şi nu este căutată în mod activ.

Potrivit presei americane, un ofiţer de poliţie irlandez i-a prevenit pe colegii lui de breaslă din Statele Unite în legătură cu faptul că Sinéad O’Connor a ameninţat că se va arunca de pe un pod din Chicago.

Însă cântăreaţa irlandeză a dezminţit aceste informaţii, publicând în urmă cu două ore un mesaj virulent şi trivial pe contul ei de Facebook, prin care a făcut aluzie şi la Brexit.

”Anne Harris… tocmai ai fost regulată de Gerry Adams! Irlanda nu mai este în mod oficial deţinută de Marea Britanie! Felicitări tuturor bărbaţilor, femeilor şi copiilor care au murit pentru cauza independenţei Irlandei şi pentru toţi aceia care, inclus eu însămi, care au fost persecutaţi fără milă de aşa-zisul stat liber irlandez pentru că şi-au declarat susţinerea pentru Sinn Fein şi pentru mişcarea republicană!

Ziua noastră a sosit! (Şi, apropo, e o minciună că am sărit de pe un pod, o scârbă proastă de la Swords Garda Station – staţie de poliţie din apropiere de Dublin, n.r. – a decis că i-ar plăcea să lanseze o bârfă falsă şi răutăcioasă). Sunt mult prea fericită ca să fac aşa ceva. Irlanda 4 Anglia 0!!!”, a scris cântăreaţa irlandeză pe contul ei de Facebook.

Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, a fost subiectul unui mandat de căutare în regim de urgenţă, cazul ei fiind tratat ca o ”dispariţie suicidară”, în luna mai, după ce artista a dispărut mai mult de 24 de ore din Chicago şi a publicat pe Facebook un mesaj prin care sugera că se va sinucide. Cântăreaţa a fost găsită sănătoasă şi în siguranţă, într-un hotel.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS