Sindicatul Liber RomaniaFilm susţine că cinematograful Scala a fost închiriat unei biserici

Salariații Cinematografului Scala susţin că au aflat că cinema-ul a fost închiriat către Biserica Isus Speranța României, urmând ca sala de spectacole să fie destinată excusiv slujbelor religioase.

„De două luni Cinematograful Scala a funcționat fără apa menajeră, pentru că a acestea a fost închisă pentru nepaltă, deși cinematograful era deschis publicului spectator, salariații suportând niște condiții greu de descris, cu urină și fecale ce trebuiau curățate cu apa cumpărată de aceștia, dl Pascu Marinel, care era direct responsabil, nu a făcut absolut nimic, pentru găsirea unor resurse financiare, pentru a achita datoria și să remedieze situația”, sustin sindicalistii.

Presedintele sindicatului, Maria Bikfalvi afirma ca angajatii vor fi anuntati luni ca vor intra in somaj tehnic. Salariatii cer demisia conducerii RomaniaFilm si acuza administratia ca, prin deciiile luate, inchid – unul cate unul – cinematografele de stat. In plus, angajatii cer trecere cinematografelor in administratia primariilor

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS