Confidenţialitate

Simona Halep va juca la Trofeul Clarins de la Paris împotriva americancei Mccartney Kessler | AUDIO

Simona Halep revine pe teren. Ea va participa la Trofeul Clarins de la Paris, care începe luni, 13 mai și va juca pe zgură, după o pauză de doi ani din cauza suspendării pentru dopaj.

Simona Halep: „E o bună oportunitate pentru mine să joc câteva meciuri”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Simona Halep va înfrunta o americancă în primul tur: Mccartney Kessler, numărul 123 mondial, jucătoare în vârstă de 24 de ani, cu care nu a mai jucat până acum.

Într-un videoclip publicat de organizatorii turneului, Simona Halep le-a mulțumit acestora pentru că i-au oferit un wild card.

„E o plăcere să vin aici și să joc și aș vrea să-i mulțumesc directorului turneului pentru că mi-a oferit wild cardul. E o bună oportunitate pentru mine să joc câteva meciuri și sper să pot arăta un joc de tenis bun”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a amintit că Parisul e un loc special pentru ea, în condițiile în care aici a câștigat la Roland Garros.

„Am câștigat nu doar la Junioare, ci și la Senioare la Roland Garros. E un loc foarte special pentru mine. Parisul e orașul meu favorit. De fiecare dată când am timp îl vizitez, nu doar pentru muncă. E un sentiment grozav să mă întorc și sper să pot juca un tenis bun, cum am făcut-o înainte”, a mai declarat Halep.

Revenită în circuitul competițional după o pauză de un an și 7 luni, Simona Halep a fost învinsă la Miami, apoi deși i s-a oferit un wild card, a refuzat să participe la turneele din Portugalia și Madrid. A invocat că nu e complet refăcută pentru a lua parte la aceste competiții.

La turneul de la Paris – care ține până pe 19 mai – vor mai participa și alte două românce: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Turneul e dotat cu premii în valoare de 115 mii de euro.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Documentarul „În Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, disponibil în cinematografe din 17 mai. Cătălin Striblea: „O să-l vedeți pe Alibec recunoscând într-un fel că și-a irosit cariera, pe Ianis Hagi plângând” | AUDIO | VIDEO