Simona Halep și Darren Cahill pun capăt colaborării

Darren Cahill a anunțat vineri seara că va pune capăt colaborării cu Simona Halep, jucătoarea WTA numărul 1 a lumii.

„Vreau să anunț că Simona și eu nu ne vom mai continua parteneriatul în 2019, exclusiv din partea problemelor mele familiale”, a anunțat Darren Cahill folosind rețelele sociale.

„După ce m-am gândit și am discutat mult, cu mulți ani în care îmi petrec mai bine de 30 de săptămâni pe drum, departe de familia mea, am decis să iau o pauză de 12 luni, ca să-mi sprijin mai mult familia, copiii noștri intrând în etape importante ale vieții lor – ultimul an de liceu, pregătirile sportive și pentru colegiu, toate necesită tot mai mult timp.

Vreau să-i mulțumesc Simonei pentru ultimii patru ani, care au fost uluitori. Înțelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generozitatea și profesionalismul au făcut să fie o plăcere de a-i fi alături ca antrenor. E o tânără de mare clasă, o persoană pentru care am un mare respect, ceea ce este mai important decât orice rezultat la care am ajuns”, a explicat Darren Cahill pe contul său de Instagram.

Reacția Simonei Halep a venit pe Facebook, unde sportiva i-a mulțumit antrenorului pentru colaborare.

„Îți mulțumesc mult, Darren Cahil, pentru toată munca ta asiduuă și pentru incredibilul sprijin din ultimii patru ani. Am fost atât de norocoasă să te am și ce parcurs am avut împreună! Își doresc ție și familiei tot binele și sunt sigură că ne vedem în curând!”, a scris pe Simona Halep.

Simona Halep și Darren Cahill colaborau încă de la începutul anului 2015. Oficial, Darren Cahill i-a devenit antrenor Simonei Halep în vara anului 2015.

La finalul lunii octombrie, Simona Halep a urcat pe locul 10 în clasamentul jucătoarelor care au stat cel mai mult în fruntea clasamentului mondial.

Simona Halep va termina anul pe primul loc în clasamentul mondial, performanță pe care o reușește pentru a doua oară la rând.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS