Confidenţialitate

TAS: Procesul Simonei Halep nu va avea loc mai devreme de 21 martie 2024 | AUDIO

Vești proaste pentru Simona Halep: Suspendată timp de 4 ani pentru dopaj, jucătoarea de tenis va aștepta cel puțin până la primăvară pentru judecarea recursului. Procesul nu va avea loc mai devreme de 21 martie, potrivit Tribunalului de Arbitraj Sportiv care a publicat lista proceselor ce vor fi analizate până la această dată.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Simona Halep a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis care a stabilit o suspendare de 4 ani a sportivei pentru dopaj.

Jucătoarea de tenis, fost Numărul 1 Mondial, speră să obțină o reducere a pedepsei, însă mai are de așteptat până când TAS va analiza contestația sa. Cazul Simonei Halep nu se regăsește pe lista proceselor care vor fi analizate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv până pe 21 martie.

Simona Halep are deja un an și două luni de când nu mai joacă tenis și nu mai figurează în clasamentul mondial. Un test antidoping făcut anul trecut la US Open a indicat prezența în urină și în sânge a substanței Roxadustat.

Simona Halep a spus că este nevinovată, iar antrenorul ei Patrick Mouratoglou a afirmat că un supliment alimentar pe care i l-a recomandat ar fi fost contaminat cu substanța interzisă.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cristina Neagu, incertitudine în privința participării la CM de Handbal feminin din cauza durerilor la genunchi | AUDIO