Confidenţialitate

Cristina Neagu, incertitudine în privința participării la CM de Handbal feminin din cauza durerilor la genunchi | AUDIO

Au mai rămas doar două zile până la startul Campionatului Mondial de Handbal feminin, iar naționala României încă nu știe dacă se poate baza pe vedeta Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă din lume acuză dureri la genunchi, iar potrivit Gazetei Sporturilor, sigur nu va juca în prima partidă cu Chile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristina Neagu nu a jucat niciun minut la Trofeul Carpați – competiție premergătoare Campionatului Mondial – și s-a antrenat separat față de restul colegelor.

Căpitanul naționalei acuză dureri la genunchiul drept, după o accidentare în Liga Campionilor, iar selecționerul Florentin Pera nu o va folosi în prima partidă de la turneul final cu Chile, scrie Gazeta Sporturilor.

Naționala de handbal feminin a României debutează la Campionatul Mondial pe 1 decembrie, împotriva naționalei din Chile. Pe 3 decembrie tricolorele vor juca contra Serbiei, iar pe 5 decembrie contra Danemarcei.

Campionatului Mondial de handbal feminin este găzduit de Danemarca, Suedia și Norvegia.

Sursa foto: Sursa foto: Inquam / Inquam Photos / Vali Marin

Citește și: Andreea Răducan: „Sportul de performanță cere niște sacrificii și nu toți copiii sunt dispuși azi să facă lucrul acesta” | VIDEO