Confidenţialitate

Simona Halep, mesaj de încurajare pentru cei care trec prin momente grele: „Nu te judeca” | AUDIO

„Nu te judeca. Când te judeci, nu poți performa la maximul capacității tale. Dacă-ți vorbești și te tratezi în acest fel, fiecare moment din viața ta este greu”, a spus Simona Halep într-un video postat de Top Court pe Twitter. Tenismena a transmis un mesaj de încurajare pentru toți cei care trec prin momente grele.

Simona Halep a anunțat pe 15 septembrie 2022 că se va retrage din tenis anul acesta și va reveni în 2023. Tenismena a spus că operația la nas, realizată la îndemnul medicilor, necesită recuperare, iar acest lucru o ține departe de terenul de tenis până anul viitor.

Simona Halep: „Eram negativistă, adică pe teren îmi spuneam că sunt o proastă când pierdeam o minge ușoară”

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu te judeca pentru că dacă te judeci nu poți performa la maximul capacității tale. Îmi spuneam că nu sunt suficient de bună, că pot pierde forte ușor în fața adversarei dacă joc în felul acesta – credeam că joc prost”, a spus Simona Halep.

„Nu contează cât de mult muncesc, nu voi obține niciodată ceea ce-mi doresc, precum titlurile mari. Eram negativistă, adică pe teren îmi spuneam că sunt o proastă când pierdeam o minge ușoară. Era dificil la vremea respectivă și cred că dacă-ți vorbești și te tratezi în acest fel, fiecare moment din viața ta este greu. Așa că am schimbat atitudinea, am devenit mult mai relaxată și mult mai blândă cu mine”, a spus Simona Halep.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Simona Halep nu va mai juca tenis anul acesta. „2022, ai fost un an interesant și divers. Ne vedem pe teren, 2023”