Confidenţialitate

Simion Hancescu: Joi, 25 mai, protest în fața Guvernului cu 20.000 de oameni | VIDEO

Profesorii anunță un miting de protest în piața Victoriei mâine începând cu ora 11:00. Aproximativ 15.000 – 20.000 de persoane vor fi prezente, anunță liderul Federației Sindicatelor Libere din Învâțământ- Simion Hancescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Simion Hancescu: „Este deja stabilit acel miting în București, în Piața Victoriei va fi o pichetare… să vedem 15.000 – 20.000 de oameni”.

Cătălin Striblea: Asta nu este pichetare cu 15.000 de oameni, este ditamai mitingul.

Simion Hancescu: „Da, este un protest cu 15.000 – 20.000 de oameni. Am ținut marș de protest să plecăm din Piața Victoriei până la Palatul Parlamentului, dar nu s-a aprobat. Așa că oamenii vor sta în Piața Victoriei 4-5 ore”.

Între timp, astăzi continuă negocierile dintre federațiile sindicale și mai mulți miniștri.

Președintele FSLI se îndoiește însă că vor ajunge la un rezultat:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ca să fiu sincer, nu ne facem prea multe iluzii după atâtea discuții pe care le-am avut la nivelul cel mai înalt și ni s-a spus clar că nu se poate… Doar un miracol… Dar… Cine știe…”, a mai spus Simion Hancescu.

Urmărește aici întreaga emisiune „România în Direct”

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Prima reacție a lui Klaus Iohannis în contextul grevei din Educație: Sindicatele trebuie să vadă că la o negociere părțile se întâlnesc undeva la mijloc / Calendarul inițial al rotaței poate fi respectat | VIDEO