Confidenţialitate

Sibiu: Se deschide Târgul de Crăciun. Proiecție de lumini pe toate clădirile din Piața Mare

Este cea de-a XI-a ediție a Târgului de Crăciun de la Sibiu. Deschiderea se va face printr-un concert de nai, vineri, 17 noiembrie, de la ora 19.00. Inaugurarea va fi făcută la fel ca în 2007, susținut de Radu Nechifor & Friends, alături de Ozana Barabancea.

În căsuțele-chișoc amenajate în Piața Mare își vor vinde marfa peste 90 de expozanți din țară și străinătate. Este cel mai mare număr de meșteșugari și producători de alimente de la prima ediție a târgului, în 2007.

Piața Mare va fi din nou, „un spectacol de lumină și culoare”, spun autoritățile. O proiecție de lumini va „reuni” toate clădirile din Piața Mare și va crea atmosfera de poveste.

Elena Tudor:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

A devenit deja o tradiție ca în cadrul târgului din Piața Mare să fie deschis „Atelierul lui Moș Crăciun”. Copiii se pot înscrie la diverse ateliere, cum ar fi: atelierul de fabricat biscuiți, cel de lumânări, atelierul de pictat turtă dulce și atelierul decorațiunilor de Crăciun.

Prima ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu a avut loc în 2007, când orașul a fost declarat „Capitală Culturală Europeană”.