Confidenţialitate

SIBIU: Se decernează premiile festivalului ASTRA Film

În această seară, la Sala Thalia, se vor decerna premiile festivalului ASTRA Film, au precizat organizatorii într-un comunicat de presă.

De la ora 19:00 se vor desfășura gala de închidere a festivalului și ceremonia de decernare a premiilor, apoi va avea loc un concert de muzică de cameră, semnat SoNoRo.

De asemenea, de la ora 16:00, la Sala Astra Film Mansardă, va fi lansat DVD-ul „Moartea domnului Lăzărescu“, film pe care New York Times îl include în top 5 al celor mai bune filme ale secolului.

Ce ecranizări cuprinde colecția Festivalului ASTRA Film

Libera Nos” în regia Federicăi Di Giacomo, este un film despre exorcizare și eforturile unui preot de a elibera și vindeca pe oamenii a căror boală nu are leac în medicină.

Vânătorul de aplauze” (The applause man), un film care redă numeroasele încercări de a cuceri aplauze la diverse evenimente ale protagonistului, urmat de o discuție cu regizorul Ruben Vermeersch.

„Ieșirea de prin magazinul de cadouri” (Exit through the gift shop), un film despre arta de stradă de Banksy, artist celebru pentru picturile sale controversate pe teme politice.

Prima împărtășanie” (Communion), în regia Annei Zamecka, despre curajul și forța unei fete de 14 ani de a lupta pentru unitatea familiei

Ceremonia de decernare a premiilor festivalului ASTRA Film va fi difuzată pe www.astrafilm.ro și pe pagina de facebook a festivalului.